Menu Alkatrészkatalógus

Vállalat

Víziónk és értékeink

Víziónk

Célunk, hogy kompetens stratégiai partnerként járjunk el ügyfeleink vállalkozásainak hosszú távú és fenntartható versenyképessége felé vezető úton. Társadalmilag felelős üzleti tevékenységet és korrekt kommunikációt folytató vállalat szeretnénk lenni.

Célunk

Célunk, hogy segítsük a vállalatokat a termelési/karbantartási költségek hatékony kezelésében, a vállalati folyamatok optimális irányításában és a termelési folyamatok optimalizálásában.

Tisztességes együttműködés és tisztelet az üzleti partnerekkel, beszállítókkal, alkalmazottakkal szemben

Egy csapat vagyunk, segítjük egymást, és fejlesztünk a tudás és a kompetenciák megosztásával a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A közös cél az, hogy megtaláljuk, hogyan lehetünk versenyképesek, és hogyan tudunk továbblépni.

Tapasztalat

Csapatunk az ipari elektronika szervizelése és javítása területén széles körű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Azáltal, hogy évek óta ezen a területen dolgoznak, konkrét munkafolyamatokat látnak el, hangsúlyt fektetve minden részletre. Speciális készségeket szereztek, amelyek szükségesek a megfelelő diagnózishoz és az azt követő sikeres szolgáltatási beavatkozáshoz.

A legjobb gyártócégekkel dolgozunk

Faurecia

VolksWagen

Schaeffler

Kia

Audi

Mobis

Continental

ZF

Karrier

Legyél a csapatunk tagja. A magas szintű vállalati kultúra, a munkavállalói gondoskodás és a hosszú távú perspektíva azok az értékek, amelyeket felelős munkáltatóként ápolunk. Munkatársaink a partnereink. Legyél te is a csapatunk tagja! Küldj nekünk több információt magadról.

Lépj kapcsolatba velünk

Letölthető

PLCtronic

Kapcsolat

PLCTRONIC s.r.o.
Žabinská 24
911 05 Trenčín

+421 904 932 284

Vállalat

Egyéb

Mobil – SMS – WhatsApp – Viber

Martin Castulin
Vevőszolgálat

+421 944 916 995