Menu Alkatrészkatalógus

Szolgáltatásaink

Javítások

Szakterületünk a piacon leggyakrabban használt márkák szervohajtásainak expressz, megelőző és általános javítása. Ezek gyakran kifutó típusok, amelyek gyártása már korábban befejeződött, a pótlás beszerzési ára a sor más részeinek szükséges frissítéseivel nő – néha akár jelentősen is –, de ez a gyártósor feltétlenül szükséges része.

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, amely segít nekik válsághelyzetben, minimalizálja a nem kívánt állásidőt, és nem állítja le teljesen a termelést.

Javítási folyamat technikusaink irányítása alatt:

  • Ingyenes kezdeti diagnosztika
  • A szükséges szervizelési beavatkozásokra vonatkozó ajánlások a javítási ajánlat részét képezik
  • Bizonyított műszaki eljárások az elektronika kezelésére
  • Az összes elhasználódott vagy nem működő alkatrész cseréje
  • Odafigyelés minden részletre: lerakódások eltávolítása, szárítás, alapos tisztítás, sérült tengelyrészek és perforációk javítása, motor kiegyensúlyozása, homokfúvás, festésmegújítás
  • Kimeneti teszt megerősítése az aktuális mért értékekkel rendelkező protokollal
  • Minőségi csomagolás az ügyfélhez való biztonságos szállításhoz
  • Hibás alkatrész megvásárlása vagy ökológiai ártalmatlanítása nem megvalósítható vagy nem nyereséges javítás esetén

Pótalkatrészek értékesítése raktáron

Trencséni telephelyünkön rengeteg új és minőségi felújított alkatrész van raktáron, amelyek azonnal rendelkezésre állnak. Általában egy órán belül válaszolunk a megkeresésre, és közvetlenül árajánlatot adunk. Abban az esetben, ha egy alkatrész nem áll rendelkezésre, a legmegfelelőbb alternatívát ajánljuk a legrövidebb rendelkezésre állás vagy a megfelelő csere formájában. Minden eladásra szánt alkatrészt közvetlenül a mi technikusaink vagy partnerünk németországi tesztközpontja tesztel.

Árajánlat kérése

Szervizcsere

A szervizcsere vagy csak „csereeladás” a cserealkatrész értékesítésének olyan formája, amikor az ügyfél elküldi nekünk a hibás alkatrészt, és csak a másik működő alkatrész vételárának egy részét fizeti ki. A szervizcsere előnye, hogy a szükséges alkatrész azonnal rendelkezésre áll, kedvezőbb áron (általában az alkatrész listaárának 60-75%-a). A szervizcsere akkor lehetséges, ha az ügyféltől származó hibás alkatrész javítható, azaz nem teljes meghibásodásról van szó. Javíthatatlan alkatrész esetén a vevőnek utólag az eladási ár erejéig számlát állítanak ki.

Konszignációs raktár

Egy személyre szabott szolgáltatás a leghűségesebb ügyfeleink számára. A keretmegállapodás megkötése után a szóban forgó alkatrészeket raktáron tartjuk az adott ügyfél számára, hogy szükség esetén azonnal rendelkezésre álljanak. Az így tárolt alkatrészek ára általában magasabb, de az ügyfélnek csak az alkatrész leszállítása után számlázzák ki az alkatrészt. Az ügyfél számára ez a módszer előnyös, mivel nem kell költséges raktárkészletet tartania, és az alkatrészek általában a meghibásodás bejelentésétől számított néhány órán belül rendelkezésre állnak. Keretmegállapodásokat kötünk egyedileg, ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva; ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi pontosan kidolgozzuk az ajánlatot az Ön számára.

Időpont kérése

Expressz átvétel és kiszállítás

Ez egy olyan szolgáltatás, amely időt és költséget takarít meg az alkatrész szervizközpontunkba történő expressz szállítása során. A Cseh Köztársaságon és Szlovákián belül az alkatrész átvételét és visszaszállítását kínáljuk. Törzsügyfeleknek nem számítunk fel semmilyen díjat, és a jó üzleti kapcsolat részeként ez ingyenes.

Megelőző karbantartási szolgáltatások

Általában hetekkel előre beütemezzük, amikor kifejezetten az Ön számára tudunk kijelölni egy dolgozót, és a legoptimálisabb ár-érték arányú szervizbeavatkozásokat, a gépek és berendezések sérült alkatrészeinek javítását el tudjuk végezni. A rendszeres karbantartás a hosszú távú siker kulcsa.

Megelőző karbantartás ütemezése

Szervizelés

A szolgáltatás biztosítása hosszú távú és megbízható üzleti partnereinkkel együttműködve történik. Ajánlunk egy tapasztalt szerviztechnikust, akihez szükség esetén mi is bátran fordulnánk.

PLCtronic

Kapcsolat

PLCTRONIC s.r.o.
Žabinská 24
911 05 Trenčín

+421 904 932 284

Vállalat

Egyéb

Mobil – SMS – WhatsApp – Viber

Martin Castulin
Vevőszolgálat

+421 944 916 995